top of page
Louise 119 - 435A4921_edited.jpg

Louise Koch Miranti

Jeg hedder Louise Koch Miranti. Jeg er Foruminstruktør, skuespiller og lærer. Jeg brænder for at skabe gode opløftende oplevelser og udvikling for grupper af mennesker - det kan være virksomheder og læringsinstitutioner. Det Interaktive Teater består udover mig, også af nogle knaldgode skuespillere, som kan være med til at skabe en mindeværdig oplevelse. Jeg kan tilbyde forløb og arrangementer både med og uden skuespillere.

I hele processen omkring et arrangement er det mig, der vil være tovholder og kontaktperson. Jeg er meget positiv af natur og tror på, at de bedste resultater skabes, når mennesker har det godt og er trygge. Mit største mål er derfor at byde ind med en masse gejst og nysgerrighed og lytte til hvad I har på hjertet.   

Referencer:

Novo Nordisk, Kalundborg

Sorø Kommune, Børneområdet

Zahles læreruddannnelse

BUPL

Tårnby kommune

Plejehjemmet Østervang

Den sociale højskole i København

Jagtvejens skole

Copenhagen International School 

Københavns Pædagogseminarium 
Holberg Film- og Teaterskole

Mentorskolen i København

Teaterforeningen Radik

Tag et kig på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere.  

Hvem er vi: Welcome

Skuespillere

67921075_501050950630594_7576697522781945856_n_edited_edited_edited_edited.png

Joachim Jepsen

Joachim er uddannet skuespiller fra Teaterskolen Holberg og cand. mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. Siden 2009 har han  arbejdet med forumteater, kommunikationstræning, manuskriptskrivning og skuespil. Joachim har en solid forståelse af kommunikation såvel praktisk som teoretisk.  Han har tidligere arbejdet som kommunikationskonsulent for Københavns Universitet, hvor han udviklede e-learning strategier, samt planlagde og afholdt kurser i online kommunikation for studerende og lektorer på Institut for Filosofi, Retorik og Pædagogik. I en årrække har Joachim arbejdet på Satireafdelingen på Danmarks Radio, hvor han har udviklet tv-serier, skrevet manuskripter og spillet utallige roller på radio og tv. Måske kender I hans ansigt fra Satireserien "Nyt fra Jylland"" på DR. Når tiden tillader afholder Joachim også kurser i udvikling og produktion af sketches til radio og tv.

68365741_409184053047717_6622891406392295424_n_edited_edited_edited.jpg

Ann Hølund

Ann blev færdig som skuespiller i 2009 og er medlem af Dansk Skuespillerforbund.
Hun arbejder i dag som freelance skuespiller og har desuden de sidste 8 år arbejdet som kunstnerisk leder og dramaunderviser på en teaterskole for børn og unge.

Ann har arbejdet med forumteater i mange år og har især stor erfaring med cases der handler om konflikthåndtering og godt arbejdsmiljø.
Som freelance skuespiller har hun medvirket i flere film og tv-produktioner. Senest i DR2-serierne GURU og En Rigtig Vejrmand.
Ann har medvirket i forestillinger på Ålborg Teater, Teater Grob, Sydhavn Teater og Teater ZeBU mm. Hun skriver og producerer også sine egne forestillinger og film. Her kan nævnes forestillingen ’Generation Krop’, som hun skabte i samarbejde med sin performancegruppe Kalder på Venus og som i 2020 blfik støtte af Statens Kunstfond.

Ann arbejder desuden som speaker og lydbogsindtaler.

12998436_10153369419051326_334356474410487957_o (1)_edited.jpg

Maria Grønlund Malling

Maria er uddannet skuespiller fra Film/Teaterskolen Holberg I  

København. hun har stor erfaring indenfor undervisning i teater og Drama: Hun er pt koordinator og underviser af Kulturtalentklasserne på Kulturskole i Esbjerg. Derudover har hun været Dramaunderviser og instruktør på KulturTalentklassernes projektuge “Portræt” samt stået for dramaundervisningen af forskellige aldersgrupper af børn. 


Maria er specialiseret som skuespillerkonsulent med omfangsrig erfaring i udviklingen af sundhedsvæsenet. 

Maria har været skuespiller i både større og mindre produktioner både på film og i teatret.

christian Engell_edited.jpg

Christian Engell

Christian er uddannet skuespiller fra Teaterskolen Holberg og har derefter deltaget i flere kurser og workshops for forumteater.


Han beskæftiger sig som skuespiller med en bred palette af arbejdsområder og har bl.a. medvirket i kort- og spillefilm, børne- og voksenteater i både København og Århus samt indlæsning af lydbøger for forlaget Gyldendal.

Christian har gennem flere år været tilknyttet teatergrupperne Force Majeure og MAGMA og har udover at medvirke som skuespiller også været projektansvarlig administrator på flere projekter.

Christian lægger stor vægt på at tilegne sig relevant viden indenfor de områder han beskæftiger sig med og interesserer sig for og har derfor et omfattende kendskab til dansk økonomi og erhvervsliv.

Foto RAB_edited_edited_edited.jpg

Rune Antonio Bro

Rune Antonio Bro har arbejdet professionelt som skuespiller siden 2009 og har bl.a. haft ansættelse på Teater V, Teatret Zeppelin, Teater NoCanDo og Passepartout Theatre Production. Siden 2018 har han arbejdet med Forumteater primært indenfor sundhedsvæsnet. Derudover har han erfaring med både spillefilm, kortfilm og reklamefilm. Rune har undervist i teater og drama siden 2011 og er fast underviser på Pandoras Teaterskole på Frederiksberg. Desuden arbejder han som tegnefilmsdubber og lydbogsindlæser.

Hvem er vi: Services
bottom of page